Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va fi condus pe ultimul drum tânărul decedat în accidentul grav de la Valu lui Traian

ro

27 Sep, 2019 13:26 3161 Marime text
Marian Ionuţ Ailincăi, un tânăr cadru medical militar, care a fost admis în urmă cu o lună ca brancardier la Spitalul Militar Constanţa, va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 28 septembrie 2019, după ce viaţa lui s-a încheiat brusc la doar 26 de ani. Bărbatul a decedat în urma unui accident rutier care s-a produs în localitatea Valu lui Traian din Constanţa.

Potrivit apropiaţiilor, înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, în localitatea Poarta Albă (oraş nou), iar priveghiul va fi organizat la domiciliul familiei.

Tânărul care a decedat în data de 25 septembrie, într-un accident la Popas-Valu lui Traian era angajat ca bracardier la Spitalului Militar Constanţa. Informația a fost confirmată de reprezentanții unității sanitare. Șoferul decedat era brancardier, în Secţia chirurgie generală din cadrul Spitalului Militar Constanţa, fiind admis cu media finală de 77 de puncte.
 
Reamintim că potrivit IPJ Constanţa, un bărbat în vârstă de 26 de ani care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanța ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac. Din nefericire, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto.
 
Ce spune IPJ Constanţa
 
Pe 25 septembrie dimineață, în jurul orei 06:50, polițiștii constanţeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3. În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism dinspre Valu lui Traian către Constanţa, iar la un moment dat, pe fondul  neadaptării vitezei la condiţiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrand în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto., a trasmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii