Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:09 19 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendarul activităților cu prilejul Zilei Constanței. Printre altele, dezbateri cu tema „Orașul tinerilor” și mesaje ale elevilor olimpici

ro

20 May, 2021 10:04 603 Marime text
  • Ziua Constanței, celebrată în mediul online și offline
Orașul nostru se pregătește de sărbătoare.

În perioada 21-23 mai, vor fi organizate o serie de activități cu prilejul Zilei Constanței.

Constănțenii sunt invitați la Muzeul de Artă Populară Constanța, unde este prezentată publicului expoziția de icoane vechi, de secol XIX, „Sfinții Împărați Constantin și Elena, protectorii Constanței”.

Expoziția reunește icoane pe lemn, realizate în ateliere urbane și rurale, împărțite în mai multe registre compoziționale, unul dintre aceste registre fiindu-le dedicat sfinților sărbătoriți pe 21 mai, precum și o icoană cu ferecătură, în care apar Împăratul Constantin și mama sa, Elena.

Vernisajul este deschis până pe data de 23 mai și poate fi vizitat în intervalul orar 09:00-17:00.

În toată această perioadă, spațiul virtual va găzdui o serie de acțiuni. Pagina de Facebook a Primăriei se va transforma în vocea comunității, un mediu care încurajează creativitatea și dialogul.

Vineri, 21 mai, pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța vor fi prezentate mesajele transmise de către oficialitățile din orașele înfrățite.

Iar surprizele nu se opresc aici.

În acest weekend, pe pagina de socializare vor fi postate materiale video cu tematica „Mesajul meu pentru Constanța” și „Orașul viitorului”, realizate de elevi.

Tot în mediul online vor fi transmise dezbateri cu tema „Orașul tinerilor” și mesaje ale elevilor olimpici., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii