Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Niță, directorul general al CT BUS, despre certificatul fiscal ANAF care confirmă 0 (ZERO) datorii

ro

25 Aug, 2020 07:26 2111 Marime text
  • CT Bus, prima companie din România care a aplicat cu succes pentru facilitățile de plată prevăzute de O.U.G. 69 / 14.05.2020

De cele mai multe ori nu o bucată de hârtie ne definește: diplome, documente de absolvire, cine știe ce acte de proprietate - toate ajung prăfuite într-un dosar.
 
Bogdan Niță, directorul CT BUS, spune că, de curand, a primit un document ce își va găsi locul lângă fotografiile cu familia CT BUS, asemenea rezultatului unor analize medicale care îți arată că te-ai însănătoșit după o boală lungă care părea că te va răpune: certificatul fiscal ANAF care confirmă 0 (ZERO) datorii.
 
„E confirmarea efortului nostru, al tuturor, al doilea certificat de naștere al CT BUS. 28 de milioane de lei datorie în 2017 vs. ,,permisul de dezvoltare” primit zilele trecute, reprezintă un parcurs constant pozitiv al companiei publice de transport.  CT BUS a plătit anticipat ultimele 16 rate și a economisit 2,8 milioane de lei reprezentând dobânzi și penalități. Suntem prima companie din România care a aplicat cu succes pentru facilitățile de plată prevăzute de O.U.G. 69 / 14.05.2020, surprinzându-i chiar și pe oficialii Ministerului Finanțelor. Ne place să fim primii și ne iese foarte bine. Încercăm să devenim mai buni în ceea ce facem, cu satisfacția pe care numai livrarea unui serviciu destinat comunității o poate oferi. Săptămâna începe foarte bine și în perioada următoare vom anunța alte proiecte cu mare impact pentru sistemul de transport public și pentru oraș“, se mai arată în mesajul Bogdan Niță, directorul CT BUS.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii