Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:25 01 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT BUS. După 14 ani petrecuți în atelierul de vopsitorie, Georgeta Oprea a devenit șofer de autobuz „Dacă există pasiune, nimic nu e greu“

ro

07 Aug, 2020 10:36 1340 Marime text
  • Georgeta Oprea se alătură celorlalte zece femei care conduc autobuzele CT BUS.

Niciodată nu este prea târziu să îți îndeplinești un vis, iar cu multă perseverență și curaj, totul este posibil.

M-am simțit în stare, m-am simțit puternică și iată că acum sunt la volanul autobuzului.


Sunt cuvintele rostite cu mândrie și multă emoție de doamna Georgeta Oprea, angajată CT BUS, care, după 14 ani petrecuți în atelierul de vopsitorie, a hotărât că este momentul să facă o schimbare și să  își îndeplinească visul de a deveni șofer de autobuz, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Situația familială nu mi-a permis să fac asta până acum. Muncesc de la 16 ani ca vopsitor auto, deci am o vechime de 35 de ani. De 14 ani am intrat în familia CT BUS și tot timpul, după ce ieșeam din tură, stăteam pe lângă colegii șoferi ca să învăț de la ei, a spus Georgeta Oprea.

Recunoaște că drumul de la vopsitor auto la șofer de autobuz nu a fost ușor a fost ușor.

Am luat toate cele 3 categorii, C, D, E, toate atestatele. Am studiat toate traseele, toată organizarea, am muncit mult. Prima oară când m-am urcat la volanul autobuzului și am plecat în cursă m-am simțit în lumea mea. Este tot ceea ce mi-am dorit, a mai spus femeia.

 

Nu este greu să îți schimbi meseria, chiar și la 53 de ani. Dacă există pasiune, nimic nu este greu, spune Georgeta Oprea.

 
Bogdan Niță, directorul CT BUS, a precizat:

Doamna Oprea este o femeie foarte curajoasă care a decis după 14 ani să își schimbe jobul de la vopsitorie la volanul autobuzului. Noi o admirăm foarte tare și sunt sigur că se va descurca foarte bine pe traseu.

 

Doamna Georgeta se alătură astfel celorlalte 10 femei care conduc autobuzele CT BUS. Îi urăm mult succes și drumuri line!, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.


Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii