Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administrație al CT BUS va aproba încetarea mandatului de director al lui Bogdan Niță?!

ro

17 Apr, 2021 00:00 2773 Marime text
  • La începutul săptămânii viitoare se întrunește Consiliul de Administrație al CT BUS
  • Pe ordinea de zi se află și notificarea directorului CT Bus, Bogdan Niţă, privind intenţia de a înceta contractul de mandat cu acordul părţilor
  • Niță a anunțat deja că dorește să se retragă, însă așteaptă ca reprezentanții PNL și USR PLUS să decidă cu privire la succesorul său
  • Liberalul Sorin Petrică Țuțuianu, șeful Registrului Auto Constanța și Alexandru Sorin Dănilă de la USR PLUS sunt în cursă pentru desemnarea noului manager al societății Consiliului Local Constanța
 
Luni, 19 aprilie a.c., se întrunește Consiliul de Administrație al CT BUS.

Pe ordinea de zi se află și notificarea directorului CT Bus, Bogdan Niţă, privind intenţia de a înceta contractul de mandat cu acordul părţilor.
Niță a anunțat deja că dorește să se retragă, însă așteaptă ca reprezentanții PNL și USR PLUS să decidă cu privire la succesorul său.

„Am notificat Consiliul de Administrație în legătură cu încetarea mandatului cu acordul părților”, a precizat Bogdan Niță.
Renunțarea la mandat vine după ce, în urmă cu puţin timp, s-a retras şi din Consiliul de Administraţie. 
Liberalul Sorin Petrică Țuțuianu, de profesie inginer mecanic, în prezent șeful reprezentanță la Registrul Auto Constanța și Alexandru Sorin Dănilă de la USR PLUS, absolvent al Academiei Navale Constanța. Acesta este șef mecanic, sunt în cursa pentru desemnarea noului manager al societății Consiliului Local Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Țuțuianu sau Dănilă? PNL și USR PLUS își dispută funcția de manager al CT BUS

Demisii din Consiliul de Administrație al CT BUS

Fostul șef al RAR pleacă acasă. Un comandor în rezervă în CA-ul CT BUS!

Primăria Constanța și-a numit reprezentanții în Consiliile de Administrație a unor societăți comerciale. Cine sunt aceștia?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii