Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:02 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din Constanța

ro

04 May, 2021 09:17 581 Marime text
  • Echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța.

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Ion Lahovari nr. 102 din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de str. Panait Moșoiu și Constantin Dobrogeanu Gherea, astăzi – 04 mai 2021, în intervalul orar 08.30 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.


Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții, transmit reprezentanții RAJA SA.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii