Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:35 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA Trafic auto blocat pe strada Cuza Vodă, din municipiul Constanța

ro

03 Sep, 2020 09:25 591 Marime text
  • În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Cuza Vodă nr. 86A, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de str. Atelierelor și bd. I. C. Brătianu, astăzi – 03 septembrie 2020, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune. Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt“, se arată într-o informare oficială a RAJA.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii