Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:27 21 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autobuzele, dezinfectate periodic Măsuri de siguranță suplimentare în mijloacele de transport în comun CT BUS, pentru prevenirea îmbolnărvirii

ro

22 Jan, 2020 09:33 948 Marime text
Măsuri de siguranță suplimentare în mijloacele de transport în comun CT BUS, pentru prevenirea riscului de îmbolnăviri cu infecții respiratorii acute.

Autobuzele sunt dezinfectate periodic cu un concentrat de suprafață, pentru uz uman și veterinar, cu spectru larg de aplicare ce curăță și dezinfectează într-o singură etapă. Substanța se aplică prin pulverizare și are efect bactericid, fungicid și virucid. După ce dezinfectantul a fost aplicat, ușile mijlocului de transport în comun se închid aproximativ jumătate de oră, timp în care substanța acționează asupra suprafețelor.

„Încă din luna decembrie am luat decizia să suplimentăm acțiunile de dezinfecție în autobuze. O companie specializată utilizează substanțe avizate tocmai pentru a reduce riscul îmbolnăvirilor. Dezinfecția se desfășoară cu precădere în timpul nopții, atunci când autobuzele ies din cursă", a precizat Bogdan Niță, directorul CT BUS.


Acțiunile suplimentare de dezinfecție în mijloacele de transport în comun vor continua până la primăvară.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii