Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:11 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţii Holland Development SA şi Millenium Global Development SA se reunesc pentru bugetele de venituri şi cheltuieli

ro

28 Feb, 2017 00:00 886 Marime text
La sfârşitul lunii martie, asociaţii Holland Development SA şi ai Millenium Global Development SA sunt convocaţi în Adunare Generală Ordinară.
 
Asociaţii societăţii Holland Development SA sunt convocaţi în Adunare Generală Ordinară în data de 30 martie, ora 14.00, la sediul fiscal din municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 334, parc Aqua Magic. În situaţia în care nu sunt întrunite condiţiile de validare, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va fi reprogramată pentru data de 6 aprilie, ora 14.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi. Pe ordinea au fost incluse următoarele puncte: aprobarea bilanţului contabil pe anul 2016, prezentarea raportului administratorului şi al comisiei de cenzori, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017.
 
De asemenea, şi asociaţii societăţii Millenium Global Development SA sunt convocaţi în Adunare Generală Ordinară în data de 30 martie, ora 12.00, la sediul fiscal din municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 334, parc Aqua Magic.

În situaţia în care nu sunt întrunite condiţiile de validare, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va fi reprogramată pentru data de 7 aprilie, ora 12.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi. Pe ordinea au fost incluse următoarele puncte: aprobarea bilanţului contabil pe anul 2016, prezentarea raportului administratorului şi al comisiei de cenzori, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017.

Despre Holland Development Group SA

Înfiinţată în anul 2006, Holland Development Group SA are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, Complex Sportiv Badea Cârţan. Capitalul social subscris, de 245.000 de lei, integral vărsat, este compus din 700 de acţiuni. Societatea este controlată de Millenium Global Development SA, cu sediul social în Constanţa, cu 80% din capitalul social, Flash Enterprises SRL, cu sediul în Bucureşti, cu 1% din capitalul social, Flash Trading House SRL, cu sediul în Bucureşti, cu 15% din capitalul social, Crina Simona Sandu, cu 2% din capitalul social, şi Bogdan Gabriel Sandu, cu 2% din capitalul social. Administratorul societăţii este Galactica House SRL, reprezentată prin Georgiana Andreea Şerban. Holland Development Group SA se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Despre Millenium Global Development SA

Firma, cu un capital social subscris de 1.600.000 de lei, integral vărsat, compus din 25.000 de acţiuni, a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264. Societatea este deţinută de Georgiana Andreea Şerban, născută pe 5.08.1982, în Constanţa, cu 28,33% din capitalul social, şi Listă Acţionari PF, cu 71,67% din capitalul social.
 
Administratorul firmei este Galactica House SRL, reprezentată de Georgiana Andreea Şerban. Millenium Global Development SA se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În luna martie 20015, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, cunoscută drept unul dintre apropiaţii primarului Radu Mazăre, a fost revocată din funcţia de administrator unic al SC Holland Development Group SA, locul său fiind luat, pentru următorii patru ani, de SC Galactica House SRL.

Citeşte şi:

Acţionarii SC Holland Development SA iau în calcul majorarea capitalului social

Ce rol a avut SC Holland Development Group SA? Teren atribuit în compensare pentru una dintre firmele la care este acționar Valentin Gheorghe Ionescu (document)

Încă o atribuire în compensare pe numele SC Holland Development Group SA

Cum a ajuns SC Holland Development Group SA beneficiara unor terenuri în valoare de peste 600.000 euro atribuite în compensare

Ti-a placut articolul?

Comentarii