Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel amână contestația Flash Lighting Services SA pentru iluminatul public din Constanța (DOCUMENT)

ro

01 Feb, 2024 17:00 906 Marime text
  • Flash Lighting Services SA este deținută de compania cipriotă Frozaria Limited, de Bogdan Gabriel Sandu (protagonist al Dosarului Retrocedărilor) și Crina Simona Sandu.
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au amânat astăzi, 1 februarie 2024, procesul în care Flash Lighting Services SA a contestat licitația pentru iluminatul public organizată de Municipiului Constanța.
 
Este vorba despre dosarul cu indicativul 15/36/2024, cauză în care părți sunt Flash Lighting Services SA, în calitate de reclamant, și Municipiul Constanța, în calitate de pârât.
 
Astăzi, magistrații instanței de Contencios administrativ și fiscal au acordat termen la data de 15 februarie 2024 pentru ca, între timp, autoritatea contractantă să depună la dosarul cauzei documentația de atribuire ce a fost publicată în SEAP.
 
În speță, este vizată licitația pentru gestionarea serviciului de iluminat public din Constanța, ce include „modernizarea sistemului de iluminat public, stații de încărcare pentru autovehicule electrice, iluminat suplimentar pentru treceri de pietoni și iluminatul festiv pe cinci ani“.
 
Printre solicitările firmei contestatoare se numără eliminarea mai multor cerințe, după cum urmează: garanția de bună execuție de 5% din prețul contractului, cerința privind asigurarea sistemului de iluminat public, obligativitatea deținerii unui punct de lucru și a unui dispecerat pentru preluarea sesizărilor, dar și altele.
 
Contestația a fost admisă în parte de către Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, dar firma s-a adresat instanței de judecată.
 
Despre Flash Lighting Services SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 1 februarie 2024, Flash Lighting Services SA a fost înființată în 2001, are sediul social în București, Sectorul 2, bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Acționarul principal este compania cipriotă Frozaria Limited, urmat de Bogdan Gabriel Sandu (protagonist din Dosarul Retrocedărilor) și Crina Simona Sandu.
 
Membrii în directorat sunt Mihai Pavel, Tudor Totu și Dan Ovidiu Vătăjelu.
 
Numele lui Bogdan Gabriel Sandu se leagă și de Holland Development Group SA (fondator), Flash Enterprises SRL, Flash Trading House SRL și Flash International Grup Impex SRL.
 
Crina Simona Sandu figurează, de asemenea, ca fondator al Holland Development Group SA, dar și în firmele Flash Enterprises SRL, Flash Trading House SRL și Flash International Grup Impex SRL.
 
Flash Lighting Services SA figurează cu 412 achiziții directe (Municipiul Sighișoara, Direcția Educație Cultural-Sportivă și Identitate Comunitară Voluntari, Casa de Cultură a Studenților Brașov printre autoritățile contractante) și 125 de contracte publice (Municipiul Satu Mare, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Municipiul Galați, printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Flash Lighting Services SA a declarat 150 de angajați, profit peste 8,31 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 129,17 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultată decizia CNSC.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Achiziția a fost suspendată
Licitația pentru gestiunea serviciului de iluminat public din Constanța se mută în instanță! (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii