Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Elevilor Constanța „Consiliul Județean Constanța, refuz la comunicare și la respectarea legii”

ro

03 Aug, 2021 15:05 1471 Marime text
  • Precizări ale reprezentanților Asociației Elevilor din Constanța.
Adriana Dudună, președintele AEC, a declarat, în urma ședinței Consiliului Județean Constanța, că acesta refuză dialogul cu elevii. 

„Consiliul Județean Constanța: refuz la comunicare și la respectarea legii!

În urma scoaterii de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța a proiectului ce prevede gestionarea transportului județean, a fost convocată o ședință de lucru în vederea îmbunătățirii proiectului.

În urma unei discuții cu domnul Lupu, acesta ne-a comunicat că putem veni la finalul ședinței. Vă întreb, ce sens are să venim la final, când deciziile au fost luate, și când nu mai putem contribui la îmbunătățirea proiectului?

Mai mult, astăzi, ajungând în fața Consiliului Județean, mi-a fost comunicat faptul că a fost dat un ordin strict cu privire la interzicerea persoanelor ce nu sunt Consilieri Locali de a pătrunde în sală, pe tot parcursul ședinței.
 
Domnule președinte, cum vă permiteți să restricționați accesul unor elevi, care nu își doresc să facă altceva decât să își apere drepturile, la niște discuții cu privire la un proiect ce îi afectează direct?
 
Eu voi rămâne, până la finalul ședinței, în fața Consiliului Județean Constanța, în speranța că ignoranța funcționarilor se va stopa și aceștia vor înțelege importanța dialogului”, a declarat Adriana Dudună, președintele Asociației Elevilor Constanța.

 
Citește și: Asociația Elevilor din Constanța cheamă în judecată Consiliul Județean Constanța. Vor banii pentru navetă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii