Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Elevilor din Constanța cheamă în judecată Consiliul Județean Constanța. Vor banii pentru navetă!

ro

03 Aug, 2021 00:00 1891 Marime text
  • Asociația Elevilor din Constanța cheamă în judecată Consiliul Județean Constanța, pe șeful instituției, Mihai Lupu și UAT județ Constanța în dosarul nr. 5814/118/2021
  • Dosarul a fost înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, pe rolul secţiei de contencios administrativ şi fiscal al Judecătoriei Constanța
  • Obiectul dosarului este ordonanţă preşedinţială, obigarea Consiliului Județean Constanța la încheierea de contracte de servicii publice până la finalizarea procedurii de atribuire a noilor contracte, potrivit Arianei Dudună, președintele AEC Constanța
  • Președintele CJ, Mihai Lupu a declarat în ediția din 29 iulie la ZIUA LIVE, că elevii își vor primi banii pentru navetă

Asociația Elevilor din Constanța cheamă în judecată Consiliul Județean Constanța, pe șeful instituției, Mihai Lupu și UAT județ Constanța în dosarul nr. 5814/118/2021.

Dosarul a fost înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, pe rolul secţiei de contencios administrativ şi fiscal al Judecătoriei Constanța.

Obiectul dosarului este ordonanţă preşedinţială, obigarea Consiliului Județean Constanța la încheierea de contracte de servicii publice până la finalizarea procedurii de atribuire a noilor contracte, potrivit Arianei Dudună, președintele AEC Constanța.

Elevii reclamă că de 9 luni, administrația județeană nu asigură gratuitatea elevilor în ciuda obligației legale.

Vă reamintim, un nou protest al Asociației Elevilor din Constanța, în vederea acordării gratuității pentru transport a avut loc săptămâna trecută.

Membrii Asociației Elevilor din Constanța au protestat în fața Consiliului Județean, înaintea ședinței Consiliului Județean Constanța, în care urma să se aprobe proiectul de hotărâre prin care se reglementează transportul județean.

Proiectul a fost retras de inițiator și urmează să fie repus pe ordinea de zi a unei ședințe de îndată a CJ în această săptămână.

Mihai Lupu, președinte Consiliul Județean Constanța

 
Lupu - "Elevii vor primi banii pentru navetă"!
 
Președintele CJ, Mihai Lupu a declarat în ediția din 29 iulie la ZIUA LIVE, că elevii își vor primi banii pentru navetă.
 
„M-am întâlnit ieri cu elevii, am avut o discuție. Le-am spus că eu însumi am făcut naveta 4-5 km. Au dreptate. Eu n-am nimic împotrivă. La capitolul transport elevi decontarea se face prin ISJ. Noi pregătim în caietul de sarcini pentru delegarea serviciului de transport la nivel județean, pe care o vom adopta într-o ședință de îndată săptămâna viitoare. Vom introduce în caietul de sarcini, obligativitatea ca transportatorii să ofere facilități elevi și între timp, vom găsi și soluții pentru decont împreună cu Inspectoratul Școlar Județean”, a dat asigurări președintele CJ, Mihai Lupu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Un nou protest al Asociației Elevilor din Constanța, în vederea acordării gratuității pentru transport (galerie foto +video)

Protest al Asociației Elevilor din Constanța în vederea acordării gratuității pentru transport

ZIUA LIVE. Votul lui Mihai Lupu la Congresul PNL „valorează" 350 de milioane de lei!

 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii