Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț RAJA Constanța. Se oprește apa în zona cartierul Kilometrul 4-5

ro

30 Mar, 2021 10:47 1334 Marime text
  • Investiția face parte din Contractul de lucrări CL34 - Reabilitare conducte magistrale tronson 3 - Municipiul Constanța, în valoare de peste 38 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și constă în înlocuirea conductei de aducțiune pe o lungime de 600 m (de la intersecția străzilor Arcului cu Progresului până la Șos. Mangaliei) și racordarea acesteia la infrastructura de alimentare cu apă.
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 01 aprilie 2021, în intervalul orar 08.00 – 19.30, în vederea racordării la sistemul centralizat de distribuție a unor tronsoane din noua conductă de aducțiune, de pe strada Arcului, din municipiul Constanța.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL34 - Reabilitare conducte magistrale tronson 3 - Municipiul Constanța, în valoare de peste 38 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și constă în înlocuirea conductei de aducțiune pe o lungime de 600 m (de la intersecția străzilor Arcului cu Progresului până la Șos. Mangaliei) și racordarea acesteia la infrastructura de alimentare cu apă.

Ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele:

- str. Arcului;

- cartierul KM 4-5 și cei arondați punctelor termice 91-93;

- Șos. Mangaliei, tronsonul delimitat de str. Pandurului și bd. Aurel Vlaicu;


- agenții economici Complex Comercial Dorally Mall, Peco Petrom și Peco Mol.

Totodată, în intervalul de timp menționat, se va furniza apă cu presiuni scăzute către utilizatorii de pe str. Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, segmentul cuprins de Șos. Mangaliei și str. Prelungirea Măceșului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp.


Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții utilizatorilor din municipiul Constanța.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor., transmite RAJA Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii