Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important pentru acționarii Transelectrica SA. Au fost numiți noi membri provizorii ai Directoratului (document)

ro

14 Mar, 2018 17:10 1851 Marime text
Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA informează acționarii investitorii că, în ședința din data de 14 martie 2018, Consiliul de Supraveghere a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 17 martie 2018, următoarele persoane:

1. Georgeta — Corina POPESCU
2. Andreea — Georgiana FLOREA
3. Dan — Valeriu ARDELEAN
4. Florin - Cristian TĂTARU

Mandatul se acordă pentru o durata de 4 luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni. Durata mandatului nu va depăși data finalizării procedurii de selecție a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica"—SA în condițiile art. 642 din O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica"—SA, Consiliul de Supraveghere alege ca Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer — „CEO" — al Societății al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica" SA, începând cu data de 17 martie 2018, pe Georgeta — Corina POPESCU.

Numirea membrilor Directoratului, desemnati mai sus, va deveni efectiva la data semnării în rata notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica" SA, potrivit documentului.

În secțiunea ”Documente” puteți consulta Raportul publicat de Bursa de Valori București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii