Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANPC „Vă supun atenției ce înseamnă a pune sănătatea consumatorilor în pericol“

ro

10 Jul, 2021 08:46 1657 Marime text
  • Veronica Mitran, vicepreședintele ANPC a făcut o postare pe pagina ei socializare, în care a precizat că nu putem face alimentație publică și nu putem prepara mâncare pentru adulți și copii laolaltă în spații insalubre sau cu ustensile neprofesionale, rupte sau ruginite.

Dragii mei,

Vă supun atenției ce înseamnă a pune sănătatea consumatorilor în pericol. Tot din Comandamentul 2021 al ANPC, am scos la suprafață, bineînțeles și multe nereguli.

Nu putem face alimentație publică și nu putem prepara mâncare pentru adulți și copii laolaltă în spații insalubre sau cu ustensile neprofesionale, rupte sau ruginite.

Nu putem să tolerăm prepararea mâncărurilor cu materie primă expirată sau care a suportat modificări pe lanțul de frig.

Vă rog să fiți foarte atenți la ce cumparați pentru consumul dumneavoastra si al familiei dumneavoastră. Este păcat ca o alegere a unei terase sau consumul unui aliment alterat să vă strice vacanța.

Bineînțeles că la comercianții care au folosit materia primă sau ustensilele de bucătărie prezentate în poze s-a dispus măsura opririi temporare până la remedierea masurilor lăsate prin procesele verbale de control.

Vă rog să fiți vigilenți la orice problemă observați și să ne semnalați. , a transmis Veronica Mitran, vicepreședintele ANPC.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii