Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:56 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Manu - „Există locuitori în Năvodari care fură apă caldă de la Termica Distribuţie"

ro

27 Mar, 2012 00:00 1511 Marime text
termica-termicanavodari.jpgAngajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari au depistat mai mulţi proprietari de apartamente care furau apă caldă din calorifere.

Cu toate că la Năvodari a fost cea mai ieftină gigacalorie, iar primarul Nicolae Matei a iniţiat programul „Ideea mea şi norocul tău" prin care locuitorii oraşului primeau gratuitate la factura de încălzire, mai există şi persoane care fură energie termică.

Termica-directorManuAlexandru.jpg„În urma controalelor, am depistat că doi proprietari de apartamente, unul situat în blocul C5, altul în blocul 37S, furau apă caldă. Aceştia aveau furtunuri montate la robinetele de pe calorifere. Iar apa caldă o foloseau la toaletă. De asemenea, alţi trei proprietari de apartamente, situate în blocurile M2A, 6 Chimie, respectiv 22S, au declarat suprafeţe mai mici ale imobilelor. Prin urmare, au plătit mai puţină energie termică decât au consumat", a subliniat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Alexandru Manu. Acesta a făcut un apel către năvodăreni să fie corecţi şi să nu mai comită astfel de fapte. „Din cauza unor asemenea persoane au de suferit vecinii. De aceea, fac apel către toată lumea să ne semnaleze dacă ştiu astfel cazuri de furt, deoarece au de suferit în primul rând vecinii din bloc", a mai spus Alexandru Manu. În altă odine de idei, cei 130 de salariaţi ai societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL sunt printre puţinii angajaţi din judeţ care vor primi, cu ocazia sărbătorilor pascale, prime. „Angajaţii vor primi câte 250 de lei net, sume care reprezintă primele de Paşte. De altfel, ei au primit prime şi anul trecut. Mai mult, deja avem 130 de angajaţi, deoarece săptămâna trecută am mai angajat şase muncitorii la drumuri", a mai adăugat Alexandru Manu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii