Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alarmă falsă în Medgidia! Minoră, răpită pentru a se căsători în Tulcea

ro

29 Aug, 2019 09:40 2165 Marime text
În cursul zilei de ieri, la sediul Poliției municipiului Medgidia, s-a prezentat o femeie de 38 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa, o minoră de 15  ani, ar fi fost răpită și condusă în județul Tulcea, cu un autoturism, pentru a i se propune acesteia să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minora în cauză, ca urmare a unei înțelegeri anterioare la domiciliul acesteia, ar fi plecat cu un membru al familiei în municipiul Tulcea în vederea negocierii unei căsătorii contra unei sume de bani.

Altfel, în cursul serii de 28  august a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii consțănțeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, au depistat-o pe tânără, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Medgidia. 

Minora în cauza a fost examinată medico-legal și s-a constatat faptul că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredințată familiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

În misiune au fost angrenați 21 de polițiști, dintre care şase luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii