Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA societății Mamaia SA a hotărât numirea unor noi membri în Consiliul de Administrație. Cine sunt aceștia și ce remunerație încasează?

ro

11 May, 2021 00:00 2249 Marime text
 
  • Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Mamaia SA a hotărât numirea unor noi membri în CA pentru o perioadă de 4 luni
  • Noii membri numiți ai Consiliului de Administrație sunt: Georgiana-Narcisa Moșoiu, Derviș Nisan și Andrei Iosif Valentin Vindt
  • Membrii  Consiliului de Administrație  beneficiază de o indemnizație fixă  lunară brută de 3070 lei stabilită conform OUG 109/2011
 
Adunarea generală ordinară a acționarilor societății Mamaia SA a hotărât numirea unor noi membri în CA pentru o perioadă de 4 luni. Noii membri numiți ai Consiliului de Administrație sunt: Georgiana-Narcisa Moșoiu, care are o experiență managerială în domeniul hotelier de peste 10 ani. Moşoiu conduce compania constănţeană THR Marea Neagră.

Un alt administrator interimar este Derviș Nisan, expert contabil, care deține și calificări în domeniul financiar, audit și control intern.
Cel de-al treilea administrator este Andrei Iosif Valentin Vindt, din cadrul Ministerului Economiei. Vindt a condus pentru o perioadă de 2 ani societatea Olimp Estival SA Mangalia și deține brevet de manager în activitatea de turism. Acesta din urmă este și președinte al Consiliului de Administrație al societății.
Membrii  Consiliului de Administrație  beneficiază de o indemnizație fixă  lunară brută de 3070 lei stabilită conform OUG 109/2011 republicată.
SC Mamaia SA este legal reprezentată prin director general, Carmen Ursu.
Remunerația directorului general este fixă și a fost stabilită conform prevederilor OUG 109/2011 republicată .
Acționariatul societății  Mamaia SA este următorul: statul român prin Ministerul Economiei– deținător al unei cote procentuale de 96,5680% din capitalul social; lista acționari (PPM) - deținători ai unei cote procentuale de 3,3841% din capitalul social și alții-deținători ai unei cote procentuale de 0,0479% din capitalul social.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Acționarii societății Mamaia SA se întâlnesc în ședință ordinară. Ce puncte sunt pe ordinea de zi 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii