Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Cine este noul administrator al Leisure Point Play SRL

ro

24 Jun, 2023 10:23 786 Marime text

foto: Pexels
Asociatul unic al Leisure Point Play SRL, Mazilu Alexandru a decis revocarea sa din funcția de administrator al societății  și numirea în funcţia de administrator a  lui  Ionescu- Mazilu Livia, pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri.

Deasemeena, Mazilu a decis și renunțarea la dizolvarea şi lichidarea simultană a Leisure Point Play SRL. Nu au fost repartizate activele societăţii.

O altă decizie face referire și la deschiderea unui punct de lucru, la adresa: Corbu, sola 117, parcela A 610/21, lot 2/3/2, o cameră, spaţiu comercial 11, teren 16 mp, judeţul Constanţa.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2716 din data de 21 iunie 2023.


Despre Leisure Point Play SRL

Potrivit paltformei Termene.ro, consultată la data de 24 iunie 2023, societatea își are sediul social în Mamaia Sat și se ocupă cu alte activitati recreative si distractive n.c.a.. 

Potrvit celei mai recente hotărâri publicate în Monitorul Oficial, așa cum am neționat naterior societatea o are ca administrator pe Ionescu- Mazilu Livia. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: Firme Constanța. Eco Source Energy SRL are un nou administrator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii