Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA, întrunită în ședință. Ce hotărâri au fost luate

ro

24 Jul, 2021 17:14 2076 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA cu sediul social în Port, Clădirea Căi Navigabile, Dana Tehnică, judeţul Constanța, întrunită în şedinţa din data de 28 mai 2021, ora 09.00, la prima convocare, în condiţii legale şi statutare de cvorum, hotărăşte:

1. Cu unanimitate de voturi, din totalul voturilor exprimate, se aprobă raportul de gestiune al administratorilor pentru anul 2020, înscris la punctul 1 pe ordinea de zi.
2. Cu unanimitate de voturi, din totalul voturilor exprimate, se aprobă raportul auditorului financiar pentru anul 2020 înscris la punctul 2 pe ordinea de zi.
3. Cu unanimitate de voturi, din totalul voturilor exprimate, se aprobă situaţiile financiare pentru anul 2020 înscris la punctul 3 pe ordinea de zi.
4. Cu unanimitate de voturi, din totalul voturilor exprimate, se aprobă modul de repartizare a rezultatului financiar aferent anului 2020 înscris la punctul 4 al ordinii de zi.
5. Cu unanimitate de voturi din totalul voturilor exprimate, se aprobă descărcarea de gestiune a administratorilor, înscris la punctul 5 pe ordinea de zi.
6. Cu unanimitate de voturi, din totalul voturilor exprimate, se aprobă remunerarea administratorilor societăţii înscris la punctul 6 pe ordinea de zi.
7. Cu unanimitate de voturi, din totalul voturilor exprimate, se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli şi a programului de activitate şi investiţii pentru anul 2020 înscris la punctul 7 pe ordinea de zi.
8. Cu unanimitate de voturi, din totalul voturilor exprimate, se aprobă împuternicirea lui Iancu Adrian Stavrositu, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie, pentru semnarea hotărărilor adunării generale şi, personal ori prin substituire, pentru depunerea lor la Oficiul Registrului Comerţului în vederea înregistrării şi publicării pentru opozabilitate, potrivit legii.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii