Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

ro

28 Feb, 2024 14:39 530 Marime text
  • Ofertant câștigător este Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA, al cărei acționar majoritar este Iancu – Adrian Stavrositu.   
     
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului 7.503 / 14 februarie 2024 este de 4.560.000 lei, ofertant câștigător fiind Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul achiziției propriu-zise constă în închirierea unui număr de 5 pilotine cu echipaj inclus – 4 pilotine de serviciu și o pilotină de rezervă, care să desfășoare activitatea de transport a piloților la și de la nave în regim de permanență în toate porturile și zonele aflate în administrarea CN APM SA Constanța.
 
Despre Coremar SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 28 februarie 2024, firma Coremar SA a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este în incinta Port Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de servicii anexe transportului pe apă“.

Pachetul de acțiuni al Coremar SA este deținut de Iancu – Adrian Stavrositu (55.2169%) și de Listă acționari persoane fizice (44.78%). Calitatea de administrator este deținută de Iancu Cușu, Iancu – Adrian Stavrositu și Marius – Sorin Trandafir.
 
Iancu – Adrian Stavrositu mai apare în Interfinbrok Corporation SA, Ozon Terapia SRL, Inter VIP SRL și Coremar Marine Contractors SRL. Iancu Cușu mai apare în Real Estate Investment SRL, Diva Star SRL, Easy Credit 4 All IFN SA, Atric SA și Interfinbrok Corporation SA.   

În 2022, Coremar SA a avut o cifră de afaceri de 32.174.557 lei, un profit de 14.548.910 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 174.

Platforma termene.ro informează că Coremar SA nu are contracte câștigate - achiziții directe, dar are două contracte câștigat - achiziții publice (ambele cu CN AMP SA Constanța) din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 27 februarie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Acționarii Coremar SA, convocați în Adunarea Generală Ordinară. Ordine de zi cu trei puncte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii