Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actrița Viorica Vodă a mărturisit că a făcut ani de psihoterapie pentru pentru hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria de cinema (VIDEO)

ro

04 May, 2022 15:54 2238 Marime text
Premiile Gopo, foto: premiilegopo.ro/ Ionuț Dobre

Actrița Viorica Vodă a făcut publice detalii cutremurătoare miercuri seară, 4 mai, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea filmului Filantropica, în cadrul Galei Premiilor Gopo. Ea a jucat rolul tinerei de care se îndrăgostește personajul principal, jucat de Mircea Diaconu. 

Aceasta a dezvăluit că a făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria de cinema și teatru. 

Conform spuselor actriței, „a fost atat de credibilă” în rolul Dianei Dobrovicescu din pelicula Filantropica, regizat de Nae Caranfil, încât a fost hărțuită ani la rândul de regizori și directori de teatru. 

Momentul Vioricăi Vodă a fost marcat cu aplauze, însă Katia Pascariu, câștigătoarea marelui premiu pentru cea mai bună actriță, a precizat în discursul pe care l-a susținut că „s-a trecut cam repede” peste afirmațiile acesteia. 

Mărturisirea acesteia nu a fost comentată deregizorul Nae Caranfil, care a încheiat momentul echipei vorbind strict despre film.  




video: YouTube/ Premiile Gopo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii