Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor, în județul Constanța. Amenzi și permise reținute

ro

16 Sep, 2022 15:52 1295 Marime text
Acțiune a Poliției, foto cu rol ilustrativ Acțiuni ale polițiștilor, în județul Constanța.

Oamenii legii au aplicat amenzi în urma abaterilor constatate.


Oficial de la IPJ Constanța 
 
La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier, precum și a faptelor antisociale.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.500 de lei, dintre care 4 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 5 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere.
 


La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, ai Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai și ai Secției 3 Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier, precum și a faptelor antisociale.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.200 de lei, dintre care 18 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 2 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.
 


La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.700 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii