Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de investigare a criminalității economice Ce au găsit polițiștii constănțeni în incinta unei societăți comerciale

ro

27 Oct, 2019 16:39 1813 Marime text

La data de 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J Constanța au desfășurat activități pentru prevenirea şi combaterea infracționalității în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală în municipiile Constanţa și Mangalia și pe raza orașului Cernavodă.

Astfel, în incinta unei societăți comerciale din Constanța au fost identificate 31 de bunuri expuse spre comercializare, în valoare de aproximativ 1500 de lei, în timp ce la o altă societate din orașul Cernavodă, polițiștii au găsit peste 200 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 1700 de lei.

Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Totodată, polițiștii constănțeni au aplicat 2 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite de către două societăți comerciale din municipiul Mangalia.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 4000 de lei.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii