Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii Consulting & Construction Investments SA au aprobat menţinerea unor garanţii imobiliare. Iată de ce!

ro

19 Feb, 2018 00:00 721 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea 1/31.01.2018 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societăţii Consulting & Construction Investments SA.
 
Acţionarii firmei, Mihaela Saioc, care deţine şase acţiuni, reprezentând 60% din capitalul social, şi George Cosmin Stancu, care deţine patru acţiuni, reprezentând 40% din capitalul social, au luat mai multe decizii.
 
Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele subiecte: creditul în sumă de până la 1.143.000 de lei contractat de societate de la OTP Bank România SA, având ca destinaţie finanţarea activităţii curente a firmei, şi prelungirea cu noi perioade de creditare, dacă va fi cazul, cu aprobarea prealabilă a băncii, până la îndeplinirea integrală a obligaţiilor contractuale.
 
Astfel, acţionarii au aprobat menţinerea următoarelor garanţii deja constituite asupra bunurilor proprietate a societăţii şi/sau a terţilor, în vederea garantării creditului mai sus menţionat: ipotecă mobiliară asupra contului/conturilor curente deschise de societate la OTP Bank România SA; bilete la ordin în alb cu stipulaţia „fără protest“ emise de firmă în favoarea OTP Bank România SA şi avalizate de Mihaela Saioc (asociat unic la data contractării creditului); ipotecă mobiliară generală asupra creanţelor prezente şi viitoare pe care clientul le are de încasat din contractele încheiate cu clienţii săi.
 
La acestea se adaugă ipoteca imobiliară asupra imobilelor descrise mai jos, situate în staţiunea Mamaia, bd. Mamaia nr. 481, Vila Athena, şi aleea Argos nr. 5, sc. 1, vila turistică C2, proprietate a societăţii.
 
Mai exact, este vorba despre un apartament de două camere şi unul de trei camere, situate în staţiunea Mamaia, aleea Argos nr. 5, vila turistică C2, precum şi de trei apartamente a câte trei camere, situate în staţiunea Mamaia nr. 481.
 
Nu în ultimul rând, a fost aprobată împuternicirea Gabrielei Alexe, în calitate de administrator al societăţii, pentru semnarea contractului de credit, a contractelor de garanţii (mobiliare/imobiliare), a tuturor actelor adiţionale aferente acestora, a biletului la ordin emis/avalizat/girat de firmă, precum şi a tuturor cererilor şi documentelor ce ţin de ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri. Mandatul a fost acordat inclusiv pentru instituirea şi notarea interdicţiilor de înstrăinare, grevare cu sarcini, închiriere, dezmembrare alipire, construire şi demolare, restructurare amenajare asupra imobilelor constituite în garanţie.

Despre SC Consulting & Construction Investments SRL  

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma are un capital social subscris de 100.000 de lei, fiind compus din zece acţiuni la purtător, valoarea uneia fiind de 10.000 de lei. Domeniul de activitate principal al societăţii îl reprezintă dezvoltare (promovare) imobiliară. Firma este controlată de George Cosmin Stancu, născut pe 13.11.1984, în municipiul Medgidia, cu 40% din capitalul social, şi Mihaela Saioc, născută pe 19.03.1981, în Medgidia, cu 60% din capitalul social.
 
Administratorul firmei este Gabriela Alexe, născută pe 16.04.1972, în Constanţa. Cenzorii firmei sunt Gheorghe Ivaşcu, Aurel Traşcu şi Gabriel Darie Negrilă. Societatea are următoarele sedii secundare: comuna 23 August, şoseaua Constanţei, lot 2; municipiul Constanţa, aleea Argos nr. 5A, municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 481; municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 475A, Vila Sophia, Et.5; municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 144, Staţia de betoane; Mamaia, zona hotel Select.
 
În anul 2014, societatea a avut 23 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 13.549.327 de lei şi un profit de 2.249.725 de lei. De asemenea, în anul 2015, firma cu 41 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 19.418.984 de lei şi un profit de 4.807.798 de lei. Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 19.734.564 de lei, profit de 1.678.162 de lei şi 41 de salariaţi.
 
Citeşte şi:
 
O unitate de cazare din zona hotelului Flora va fi supraetajată. Investitorul a obţinut undă verde de la municipalitate
 
În staţiunea Mamaia, în faţa restaurantului „Flora“, se va construi hotelul „Alexandra“ (galerie foto + video)

O firmă care a ridicat două blocuri în cartierul Baba Novac vrea să supraetajeze un hotel din Mamaia
 
Accident de muncă mortal la blocurile lui Mazăre Un angajat al Consulting & Construction Investments SRL a căzut de la etajul nouă

Ti-a placut articolul?

Comentarii