Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate care construieşte în Mamaia şi a realizat lucrări în cartierul „electoral“ Baba Novac dă în judecată Consiliul Local Constanţa!

ro

13 Feb, 2019 00:00 4137 Marime text
SC Consulting & Construction Investments SA cheamă în judecată Consiliul Local Constanţa. Societatea a înregistrat pe rolul instanţei de contencios-administrativ şi fiscal dosarul 799/118/2019 şi solicită suspendarea executării actului administrativ HCL nr. 507/2018, adoptat de Consiliul Local Constanţa. Este vorba despre actul administrativ pentru modificarea şi completarea HCL 136/2018 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale la nivelul municipiului Constanţa pentru anul în curs.
 

Despre SC Consulting & Construction Investments SA

 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma are un capital social subscris de 100.000 de lei, fiind compus din zece acţiuni la purtător, valoarea uneia fiind de 10.000 de lei. Domeniul de activitate principal al societăţii îl reprezintă dezvoltare (promovare) imobiliară. Firma este controlată de George Cosmin Stancu, cu 40% din capitalul social, şi Mihaela Saioc, cu 60% din capitalul social.
Administratorul firmei este Gabriela Alexe. Cenzorii firmei sunt Gheorghe Ivaşcu, Aurel Traşcu şi Gabriel Darie Negrilă. Societatea are sedii secundare în comuna 23 August, în municipiul Constanţa şi în Mamaia.
 

A supraetajat hotelul Alexandra din Mamaia


Precizăm că societatea Consulting & Construction Investments a obţinut anul trecut de la municipalitate certificatul de urbanism nr. 102, pentru modificarea proiectului autorizat cu AC nr. 740/20.06.2017 „Construire imobil complex turistic p+5-8e“, imobil pe care îl va supraetaja cu un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991. Imobilul este ridicat în staţiunea Mamaia, zona hotel Flora, lot 1. Hotelul se numeşte Alexandra.
 
Potrivit datelor de la şantierul în lucru, complexul turistic P+5-8 E se ridică în zona hotelului Flora, beneficiarul investiţiei fiind SC Consulting & Construction Investments SRL. Proiectantul general este B.I.A. Radu Marian, iar constructor - SC Consulting & Construction Investments SRL. Primăria Municipiului Constanţa a eliberat autorizaţia de construire 740 din 20.06.2017, termenul de execuţie fiind de 48 de luni (data începerii construcţiei - 21.09.2017, data finalizării construcţiei - 21.09.2021). 
 
Societatea Consulting & Construction Investments SRL a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţia de construire nr. 640 din 29 mai. Actul vizează „Modificare proiectul autorizat cu AC 1139/23.07.2014 Imobil P+2-3E, cazare cu spaţii comerciale la parter, prin supraetajare conform Legii 50/1991, cu 20% din aria construită desfăşurată“.
 
Valabilitatea autorizaţiei de construire este de 12 luni. Imobilul la care face referire actul emis de municipalitate este situat în staţiunea Mamaia, zona hotel Select. Reamintim că autorizaţia de construire nr. 1139 din 23/07/2014 consta în „Modificare proiect în curs de execuţie, autorizat cu AC nr. 2301/20.12.2013 «Construire imobil P+2-3E, cazare cu spaţii comerciale la parter» prin amenajări interioare şi faţade“. 
 

Afaceri cu nume cunoscute din Constanţa 

 
SC Consulting & Construction Investments a preluat în 2010 de la societatea Mobitom executarea lucrărilor la BN1 şi BN 2 din cartierul Baba Novac.
În anul 2010, asociaţii societăţii Ecoprefconstruct SRL au decis cooptarea SC Consulting & Construction Investments SRL, prin preluarea la valoarea nominală a 4 părţi sociale, astfel: SC Compania de Servicii şi Consultanţă SA cesionează către SC Consulting & Construction Investments SRL 1 (una) parte socială la valoarea nominală de 10 lei; Costea Vasile cesionează către SC Consulting & Construction Investments SRL 1 (una) parte socială la valoarea nominală de 10 lei; Hanţi Romeo cesionează către SC Consulting & Construction Investments 1 (una) parte socială la valoarea nominală de 10 lei; Lazia Lucian cesionează către SC Consulting & Construction Investments SRL. 1 (una) parte socială la valoarea nominală de 10 lei. Cu toate acestea, la ora actuală, potrivit Registrului Comerţului, Consulting & Construction Investments SRL nu mai este asociată în Ecoprefconstruct, fiind implicată doar în A. Group Company - Ovidiu Logistic SRL, care se află în lichidare.
 
Citeşte şi:
 
Acţionarii Consulting & Construction Investments SA au aprobat menţinerea unor garanţii imobiliare. Iată de ce!

O unitate de cazare din zona hotelului Flora va fi supraetajată. Investitorul a obţinut undă verde de la municipalitate
 
În staţiunea Mamaia, în faţa restaurantului „Flora“, se va construi hotelul „Alexandra“ (galerie foto + video)

O firmă care a ridicat două blocuri în cartierul Baba Novac vrea să supraetajeze un hotel din Mamaia

Accident de muncă mortal la blocurile lui Mazăre Un angajat al Consulting & Construction Investments SRL a căzut de la etajul nouă
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii