Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav, la Galați. Două persoane au rămas încarcerate după un impact violent

ro

30 Nov, 2019 20:53 2489 Marime text
Pompierii au intervenit, sâmbătă seara, în zona Uzinei de Apă din Galaţi, pentru descarcerarea a două persoane aflate într-un autoturism care s-a izbit violent de o ţeavă care delimita carosabilul, iar apoi s-a lovit de un gard de beton, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost trimise de urgenţă o autospecială de stingere, descarcerarea şi un echipaj SMURD. Când au ajuns la eveniment, pompierii au găsit două victime încarcerate, iar o a treia - o fată de 15 ani, care acuza dureri în zona frontală a capului şi prezenta escoriaţii pe faţă - fiind deja transportată la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi.

Pompierii au efectuat manevre de decopertare a autoturismului pentru a extrage un tânăr de 20 ani cu politraumatism în urma coliziuni cu o ţeavă care delimita carosabilul, dar şi pe şoferul maşinii. Tânărul de 20 ani prezenta fracturi deschise la ambele gambe şi contuzii în zona abdomenului, fiind transportat la Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Galaţi. Şoferul a fost preluat de echipajul de Poliţie Rutieră pentru a fi testat alcoolscopic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii