Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident de ski-jet la Costinești. Elicopterul SMURD chemat pentru un pacient în stare foarte gravă. Victima a decedat

ro

05 Aug, 2017 13:15 6301 Marime text
Elicopterul SMURD a fost trimis la Costinești pentru a veni în ajutorul unui bărbat care a fost victima unui accident de ski-jet.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, bărbatul a fost adus la cortul de prim ajutor de la Costinești.

Din primele informații acesta a fost victima unui accident de skijet și este inconștient. La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Potrivit ISU Dobrogea, bărbatul a fost lovit de skyjet, a fost preluat de la mal de șenilata și dus la cortul de prim ajutor. Avea leziuni la membrele superioare. În timp ce colegii ii acordau primul ajutor a făcut stop cadio-respirator. În acel moment s-a solicitat elicopterul care încă este la fața locului. 

Din păcate, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul pacientului de 41 de ani din Ineu. Bărbatul a suiferit un traumatism toracoabdominal urmat de stop cardio-respirator. 

UPDATE: 

La accidentul mortal de la Costinesti a fost deschisa o anchetă a Poliției stațiunii Costinești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Bărbatul decedat este cetățean al republicii Moldova și era stabilit în județul Arad, avea vârsta de 41 de ani. În momentul accidentului acesta conducea ski-jetul. 

Se pare că a intrat cu viteză intr.un ansamblu de plase pescărești amplasate la aproximativ 100 metri de țărm, în zona de nord. 

Skijet-ul se pare că a fost împrumutat de la un amic al său, un cetățean român.

După accidentul cu skijet-ul bărbatul a căzut în apă și a fost adus la mal de o barca de agrement aflată în zona și predat salvatorilor de pe țărm.

Bărbatul decedat este G.Vitalie, de 41 de ani, cetățean al Republicii Moldova. Sesizarea Poliției a fost făcută la ora 13.21. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii