Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Arad! Tânăr decapitat în timpul unei plimbări cu ski-jet-ul pe lac! Părți din trupul victimei căutate de scafandri

ro

19 Aug, 2023 19:59 1393 Marime text
În ziua de 19 august a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre un incident, într-un lac format artificial, în zona de exploatare dintr-o balastieră de pe raza localității Zăbrani.

Potrivit IPJ Arad, din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Dumbrăvița (Jud. Timiș), împreună cu o tânără de 22 de ani, din Timișoara, se deplasau cu un skijet pe suprafața lacului.

În timpul navigării, skijet-ul a intrat în coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită ușor, la prima vedere, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

În cauză se continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului și luarea măsurilor de urmare.

Potrivit ISU Arad, pompierii militari arădeni intervin cu o autospecială care are în dotare o barcă de salvare și doi scafandri pentru căutarea unei părți din trupul persoanei decedate în urma incidentului din zona balastierei localității Zăbrani. 

În sprijinul pompierilor arădeni intervin și doi scafandri din cadrul ISU Timiș. 

La fața locului este alocată o ambulanță SAJ.

Citește și: 

Cine este șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii