Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:41 07 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

A semnat Ordinul de începere a lucrărilor la Cazino Fostul ministru Ion Ștefan – „Și generațiile tinere merită un astfel de simbol readus la viață“ (FOTO)

ro

03 Aug, 2022 00:00 979 Marime text
Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, și ing. Petre Badea, la deschiderea lucrărilor de la Cazino
  • La data de 13 ianuarie 2020, ministrul în funcție Ion Ștefan a semnat Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Cazinoului din Constanța, data stabilită pentru demararea oficială a lucrărilor fiind 15 ianuarie 2020, de Ziua Culturii Naționale.
  • În timpul mandatului său la Ministerul Dezvoltării, Ion Ștefan a dat constant asigurări că ministerul dispune de fondurile necesare reabilitării Cazinoului din Constanța.
„Cazino Constanța. O reabilitare a unei bijuterii arhitectonice pe care așteptăm cu toții să o admirăm în toată splendoarea sa“, acestea sunt cuvintele fostului ministru al Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, despre Cazinoul din Constanța.
 
Zilele trecute, fostul ministru a făcut o postare pe o rețea de socializare cu privire la desfășurarea lucrărilor de reabilitare la cel mai important monument istoric al Constanței.
 
Amintim, la data de 13 ianuarie 2020, ministrul în funcție Ion Ștefan a semnat Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Cazinoului din Constanța, data stabilită pentru demararea oficială a lucrărilor fiind 15 ianuarie 2020, de Ziua Culturii Naționale.
 


„Cazino Constanța. O reabilitare a unei bijuterii arhitectonice pe care așteptăm cu toții să o admirăm în toată splendoarea sa. Un proiect pe care l-am susținut cu toată inima în guvernarea liberală Ludovic Orban, ca ministru al lucrărilor publice“, a scris fostul ministru pe pagina sa oficială de Facebook.
 
„Toate amintirile de la Marea Neagră ale românilor sunt legate de această clădire. Și generațiile tinere merită un astfel de simbol readus la viață!“, a completat fostul șef al Dezvoltării și Lucrărilor Publice.
 
Amintim, totodată, că, în timpul mandatului său la Ministerul Dezvoltării, Ion Ștefan a dat constant asigurări că ministerul dispune de fondurile necesare reabilitării Cazinoului din Constanța.
 
Lucrările sunt în plină desfășurare la Cazino, acestea scoțând însă la iveală gradul mare de afectare a structurii de rezistență, după cum am arătat anterior într-un interviu exclusiv realizat de ZIUA de Constanța cu ing. Petre Badea, dir. companiei Aedificia Carpați, antreprenorul general al lucrărilor.
 
Interviul complet poate fi accesat aici:
Cazinoul din Constanța, „prizonierul“ licitațiilor?!
Interviu în exclusivitate cu ing Petre Badea, dir. Aedificia Carpați – „Întreaga structură de rezistență este compromisă“. Cât mai durează lucrările (FOTO+VIDEO)


Sursa foto Cazino: Facebook.com - Ion Ștefan

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ministrul Dezvoltării
„Nu văd să mai existe, efectiv, niciun impediment pentru reabilitarea Cazinoului“

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii