Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:42 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A patra strigare la Fiscul din Constanţa pentru un bun mobil deţinut de Alex Plant SRL

ro

04 Jul, 2017 00:00 1568 Marime text
Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală; Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul de Executare Silită Persoane Juridice anunţă organizarea unei licitaţii pentru valorificarea unui bun mobil care aparţine societăţii Alex Plant SRL. Precizăm că este vorba despre a patra procedură desfăşurată pentru valorificarea acestui bun.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 25 iulie, ora 13.30, la sediul din bulevardul Tomis nr. 312 A. Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un autoturism marca Dacia Logan, an de fabricaţie 2006, stare bună. Gajul a fost instituit în favoarea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa conform procesului-verbal de sechestru pentru bunuri mobile nr. 709956/20.08.2014.
 
Cei care pretind vreun drept asupra bunului sunt invitaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi în cumpărarea bunului mobil sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi pănă la acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Despre Alex Plant SRL

Firma a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Claudia Gabriela Negrilă, născută pe 22.08.1974, în Călăraşi. Tot ea este şi administratorul firmei, care se ocupă de „comerţul cu amănuntul al altor bunuri noi în magazine specializate“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii