Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost inaugurat noul sediu al cofetăriei Crizantema (galerie foto)

ro

18 Apr, 2011 02:45 13867 Marime text
cap_6.jpgSâmbătă, în prezenţa a zeci de invitaţi, a fost inaugurat noul sediu al cofetăriei Crizantema, situat pe strada Cibinului nr. 8 bis

Constănţenii amatori de dulciuri sunt aşteptaţi la cofetăria Crizantema, unde pot cumpăra prăjituri, torturi, fursecuri, tarte de fructe, bomboane de ciocolată şi îngheţată. La festivitatea de inaugurare a cofetăriei au fost prezenţi prietenii şi cunoscuţii administratorului Ion Munteanu, precum şi constănţenii clienţi fideli ai Crizantemei. „După 40 de ani de activitate în acest domeniu, am reuşit să fac o cofetărie după placul meu. Vă invit să ne treceţi pragul, pentru că produsele noaste sunt 101% naturale. Dacă e cazul să ne criticaţi, vă rog să o faceţi, ca să corectăm greşelile şi să continuăm să facem produse de calitate superioară.

Crizantema_1.jpg Toate produsele noastre sunt 100% naturale, nu au aditivi sau alte adaosuri chimice. Ingredientele care intră în compoziţia produselor noastre sunt naturale, de aceea şi gustul lor este deosebit", le-a spus invitaţilor săi Ion Munteanu, patronul SC Crizantema SRL. Prezent la eveniment, Silvian Miron, concurentul lui Ion Munteanu, a dezvăluit oaspeţilor că în urmă cu ani a făcut practică la Crizantema. „Cofetăria Crizantema e un loc minunat, unde şi-a pus amprenta profesionalismul echipei coordonate de Ion Munteanu. Cu ani în urmă, eu am făcut practica la Crizantema, care pot zice că m-a format ca profesionist", a subliniat Silvian Miron, patronul cofetăriei Silvian. La cofetăria Crizantema vor lucra aproximativ 50 de persoane.

Crizantema_2.jpg Patronul a invitat şi un maestru cofetar din Franţa, care îi va învăţa pe angajaţii cofetăriei reţete franţuzeşti de dulciuri. Noutatea cu care cofetăria Crizantema vine este diversificarea sortimentelor la toate produsele şi, ceea ce este foarte important, accesibilitatea preţurilor pentru toţi clienţii, indiferent de puterea lor financiară. Cofetarii de la Crizantema s-a gândit şi la persoanele care suferă de diabet, cărora le-au pregătit dulciuri fără zahăr. Cofetăria Crizantema a fost înfiinţată în anul 1982, iar de-a lungul anilor mulţi constănţeni i-au devenit clienţi fideli. Investiţia în noul sediu se ridică la 1,5 milioane de euro. Pentru Ion Munteanu, cofetăria reprezintă punctul culminant al activităţii profesionale, dedicându-se în totalitate profesiei şi pasiunii sale de maestru cofetar. Constănţenii care au fost prezenţi la festivitatea de inaugurare a noului sediu au ciocnit o cupă de şampanie şi s-au înfruptat din produsele dulci şi proaspete oferite de Crizantema SRL. Printre invitaţi s-au aflat Oscar Beneş, fostul director al Casei Judeţene de Pensii, Mihalache Muşat, consilier PSD şi patronul restaurantului „Aurora" din Mamaia, dar şi Constantin Babuş, director în cadrul Primăriei Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii