Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„DE LA SUFLET LA SUFLET DE COPIL”

ro

29 Mar, 2010 19:56 1925 Marime text

De sarbatori cu totii devenim mai toleranti, incercam sa fim mai buni sa ii ajutam pe cei din jurul nostru. Acest lucru trebuie sa il facem tot timpul, nu numai de sarbatori, lectia aceasta ne este data de elevii Liceului Virgil Madgearu care de trei saptamani de cand au devenit voluntarii Societatii Nationale de Cruce Rosie Romania filiala Constanta se gandesc la toti cei care au nevoie de ajutor.

Daca pana acum s-au ocupat de proiectul „ Banca de alimente", acum s-au gandit ca din ceea ce au ei sa daruiasca altor copii saraci.

Maine, 30.03.2010 ora 10, voluntarii Crucii Rosii ai Liceului „Virgil Madgearu" coordonati de voluntara Elena Corches, impreuna cu doamna director Mariana Stefanescu si alte cadre didactice, alaturi de Jandarmeria Brigazii Tomis si Comisariatul Societatii Civile, vom merge la elevii Scolii generale din localitatea Vulturu, acestia din urma vor primi cadouri de Sfintele Sarbatori . Vom continua sirul actiunilor si in alte localitati.

Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite tuturor constantenilor !

Director: Psiholog Carmen Lungu

Crucea Rosie filiala Constanta

Str. Constantin Bratescu nr. 71

Telefon 0722 241 206

E- mail constantaredcross@yahoo.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii