Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simulare in caz de incendiu

ro

11 May, 2011 01:35 2565 Marime text

Saptamana Nationala a Voluntariatului este un eveniment dedicat voluntarilor activi din Romania.

SNV a reunit numerosi voluntari, organizatii, institutii si beneficiari ai activitatilor de voluntariat într-un efort comun de promovare a voluntariatului ca valoare sociala si ca solutie pentru rezolvarea problemelor la nivelul comunitatii prin utilizarea resurselor umane intrinseci fiecarei comunitati. SNV este deci saptamâna entuziamului dezinteresat, saptamâna responsabilitatii tuturor fata de societate si semeni, saptamâna celor care îsi aduc în mod voluntar contributia la dezvoltarea comunitatii în care traiesc oferindu-si timpul, cunostintele, energia, deprinderile, talentele sau experienta!

Maine 11.05.2011 ora 11 la Liceul Mihai Eminescu are loc o activitate a voluntarilor Crucii Rosii care se adreseaza elevilor din acest liceu.

Vom prezenta doua piese de teatru, prima aduce in discutie violenta domestica intitulata „Stop indiferentei" iar a doua piesa , o comedie prin care vrem sa ii surprindem prin umorul de care dau dovada tinerii nostri actori.

Prin acest lucru incercam sa promovam voluntariatul sa scoatem in evidenta ca pe langa timpul daruit activitatilor in folosul societatii, voluntarii stiu sa socializeze, sa isi petreaca timpul imbinand utilul cu placutul capatand experienta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii