Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:48 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursuri de infirmieră prin Crucea Roşie

ro

08 Jun, 2012 23:34 1555 Marime text

Crucea Roşie Română filiala Constanţa primeşte înscrieri pentru cursuri de infirmiere şi surori voluntare de Cruce Roşie. Printre condiţiile de înscriere la curs se numără : vîrsta peste 18 ani, absolvente de gimnaziu, cel puţin.

Dosarul va conţine: cerere de înscriere, Curriculum Vitae, adeverinţă medicală din care să reiasă că este apt/ă pentru curs, copie după certificatul de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), copie după cartea de identitate, copie după actul de studii (al ultimei şcoli absolvite). Costul total al cursului este de 600 de lei, din care 10 reprezintă taxa de înscriere). Durata cursului este de trei luni. Cursul se poate achita şi în două rate, astfel: prima rată, obligatoriu la începutul cursului şi cea de-a doua rată, inainte de sfarsitul acestuia.

Cursurile sînt autorizate de Autoritatile Nationale responsabile : Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale, Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

La finalizare, abolvenţilor li se oferă două diplome, de infirmieră şi de soră voluntară de Cruce Roşie. Prima este recunoscută în ţară, iar cea de-a doua, în străinătate.

Înscrierile se fac la sediul filialei de Cruce Roşie, din str.Constantin Bratescu nr.71, iar pentru mai multe informaţii, este disponibil nr. de telefon 0722241206, 0768060127 sau 0341 412483.

Oferta se adresează tinerilor cu varste de peste 18 ani dar nu numai, orice persoana doritoare de a face acest curs este binevenita.

Director

Psiholog Carmen Lungu

Ti-a placut articolul?

Comentarii