Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Service auto prins la furat de apă

ro

17 Jan, 2012 23:20 742 Marime text
În cursul acestei zile, echipele Corpului de Control din cadrul SC RAJA SA Constanța au efectuat o acțiune de verificare la abonații din cartierul Abator. Pe Șoseaua Mangaliei, la nr.80, a fost descoperit un service auto branșat ilegal prin două sisteme de alimentare clandestine. Cele două corpuri de clădire aparținând societății SCM Auto Sud, au fost debranșate de la sistemul de alimentare cu apă în urma unei cereri formulate de reprezentanții firmei, pe motiv că punctul de lucru va fi desființat. Astăzi, în cadrul controlului s-a constatat că cele două imobile erau branșate ilegal. Service-ul propriu zis era alimentat printr-un branșament clandestin la sistemul centralizat, legătura fiind făcută direct pe rețeaua de distribuție. Halele din spatele service-ului erau alimentate cu apă de la nivelul hidranților.
Imediat după ce s-a constatat furtul de apă, angajații societății noastre au desființat cele două branșamente ilegale. Societatea SCM Auto Sud s-a ales cu un proces verbal de constatare în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni pentru o cantitate de apă și canal, conform normativelor, de de câteva mii de metri cubi. Mai mult, pentru că în conformitate cu Codul Penal, art.208 - 209, acţiunea de furt calificat se pedepseste cu închisoarea, SC RAJA SA va depune împotriva reprezentanților societății plângeri penale pentru furt de apă.
Avertizăm încă o dată pe această cale toţi abonaţii indiferent de statutul juridic - gospodării individuale sau agenți economici și indiferent de locație - municipiul Constanța sau județ, că trebuie să înţeleagă necesitatea respectării legalităţii în cazul alimentării cu apă potabilă şi canalizare, în caz contrar riscând plata în sistem pauşal și retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă şi canalizare, dar şi plângeri penale pentru furtul de apă.

Purtător de cuvânt
Irina Oprea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii