Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanta, model pentru derularea proiectelor cu fonduri europene

ro

25 Jun, 2010 04:47 1717 Marime text

cim_4445.jpgÎn ultimii ani, S.C. RAJA S.A. Constanţa a reuşit să se impună atât la nivel naţional, cât şi internaţional, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din mediul internaţional, dar şi de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative naţionale şi internaţionale. Seriozitatea, experienţa şi managementul de vârf au făcut ca societatea noastră să devină o garanţie indestructibilă pentru autorităţile europene de la cel mai înalt nivel.

În urma acestor eforturi, SC RAJA SA Constanţa a devenit garantul succesului în ceea ce priveşte derularea fondurilor europene nerambursabile. Astfel, reprezentanţii BERD - Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare au iniţiat şi au susţinut în perioada 23 - 24 iunie 2010, la Constanţa, un schimb de experienţă cu reprezentanţii societăţilor de apă şi canal din Republica Moldova încluse în programul MUDP.

Pe parcursul celor două zile, participanţii - directorii companiilor de apă şi primarii din Republica Moldova au aflat şi au învăţat despre accesarea, derularea şi implementarea proiectelor cu fonduri europene, prin prezentarea programelor MUDP şi ISPA finalizate la SC RAJA SA Constanţa. Totodată, participanţii au şi vizitat proiectele executate cu fonduri europene de către compania noastră, Staţia de Pompare Călăraşi, Staţia de Epurare Constanţa Nord, etc. Nu în ultimul rând, reprezentanţii Ministerului Mediului şi cei ai companiei RAJA Constanţa au prezentat proiectul POS Mediu - Regiunea Constanţa-Ialomiţa, aplicaţie în valoare de aproximativ 200 milioane de euro.

La finalizarea schimbului de experienţă, reprezentanţii BERD împreună cu cei ai firmei de audit au ţinut să mulţumească în mod expres conducerii SC RAJA SA Constanţa pentru suportul acordat pentru reuşita acestei manifestări.

Purtător de cuvânt
Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii