Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:54 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA - Avarie conducta magistrala Ovidiu

ro

21 May, 2012 17:48 902 Marime text

În ziua de 20 mai 2012, ora 21,00, după 48 de ore, în care echipele de intervenţii RAJA, dotate cu toate utilajele necesare au muncit non-stop, s-a reuşit remedierea avariei din zona nodului rutier de la Ovidiu, la conducta principală de alimentare cu apă. Imediat s-a pornit pomparea, dar fiind vorba de o conductă magistrală, cu o lungime de peste 20 km, până la umplerea şi intrarea ei sub presiune, au mai trecut câteva ore, iar abonaţii afectaţi din Lumina, Năvodari şi zona Industrială Midia au avut apă la robinete în această dimineaţă.

Din păcate, conducta cu o vechime de peste 40 ani, a cedat din nou, tot în zona Ovidiu, motiv pentru care SC RAJA SA Constanţa a fost nevoită să întrerupă din nou alimentarea cu apă pe conductă. Astfel, abonaţii din Lumina, Nvodari şi zona Industrială Midia au rămas astăzi, 21 mai 2012, din nou fără apă, începând de la ora 13,00 şi până diseară la ora 24,00.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări, şi îi asigurăm că echipele de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare vor face tot posibilul pentru remedierea avariei şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt.

Biroul de presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii