Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:02 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul naţional „Detecţia pierderilor de apă" se desfăşoară la Constanţa

ro

13 May, 2012 21:14 486 Marime text
  • Aflat la a V-a ediţie, evenimentul reuneşte cei mai buni specialişti în domeniu

În perioada 14 - 15 mai, Asociaţia Română a Apei împreună cu SC RAJA SA Constanţa organizează concursul naţional „Detecţia pierderilor de apă". Aflat la ediţia a V-a, evenimentul ce se va desfăşura în Constanţa, va reuni peste 80 de specialişti de la nivel naţional. Cele 20 echipe de la cei mai mari operatori de profil din ţară, vor susţine mâine, 14 mai 2012, proba practică. Concurenţii vor trebui să despisteze cu exactitate şi într-un timp cât mai scurt dacă în locaţiile alese există probleme la sistemele de alimenatre cu apă şi canalizare. Cele cinci locaţii propuse pentru concurs sunt: Strada Muncel - perimetrul delimitat între nr.50 şi b-dul Mamaia; intersecţia străzilor Pictor Nicolae Grigorescu cu Ileana Cosânzeana; strada Pescarilor - zona blocurilor FZ21; strada Eroilor - zona blocurilor LD4A, LD3 şi LD2 şi strada Mălinului - zona punctului termic nr.113. Astfel, în cursul zilei de mâine, cele 20 de echipe vor verifica prin rotaţie, cu aparatura necesară, toate cele cinci zone propuse.

Pe lângă concurs, evenimentul ce se va desfăşua la Constanţa, va mai cuprinde şi un seminar specializat pe tema detecţiei pierderilor de apă - „Managementul pierderilor de apă". La această întâlnire vor fi prezenţi, pe lângă specialiştii operatorilor de profil din ţară, şi reprezentanţii unor firme de succes în ceea ce priveşte tehnologia detectării avariilor survenite la nivelul sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare şi rezolvarea lor într-un timp cât mai scurt.

Evenimentul se va finaliza marţi, 15 mai 2012, cu ceromonia de premiere a celor mai bune echipe, care au reuşit să obţină cele mai bune rezultate în cadrul concursului.

Biroul de presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii