Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:20 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonaţi frauduloşi descoperiţi în cartierul Anadalchioi

ro

04 Apr, 2012 22:46 532 Marime text

În cursul acestei dimineţi, inspectorii din cadrul SC RAJA SA Constanţa - Serviciul Control Comercial şi Rural au efectuat o amplă acţiune de verificare în cartierul Anadalchioi, în zona străzilor Semănătorului, Intrarea Semănătorului și Intrararea Câmpului.

Actiunea s-a desfăşurat împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Constanţa - Secția 2 şi cei ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

În cadrul controalelor au fost echipele SC RAJA SA Constanţa au verificat peste 30 de gospodării individuale, la 6 din casele verificate fiind descoperite branşamente ilegale folosite pentru furtul apei. Astfel, la locuințele aflate pe strada Intrarea Semănătorului, la numerele 2, 4, 6, 8, 10 și la casa de pe Intrarea Câmpului de la numărul 6 s-au desoperit branşamente clandestine conectate la reţeaua stradală de alimentare cu apă. Toți acești abonați au fost debranșați din stradă și li s-au întocmit procese verbale de constatare în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni.

Tot pe strada Intrarea Semănătorului au mai fost descoperiți și doi abonați care fuseseră debranșați din stradă pentru neplata facturilor, dar care la ora controlului au fost găsiți cu branșamente ilegale de alimentare cu apă. Și aceștia au fost debranșați din stradă și li s-au întocmit procese verbale de constatare in sistem paușal și retroactiv pe 18 luni. În plus, proprietarii celor două locuințe se vor alege cu plângeri penale pentru furt de apă.

Avertizăm încă o dată pe această cale toţi abonaţii, care trebuie să înţeleagă necesitatea respectării legalităţii în cazul alimentării cu apă potabilă şi canalizare, în caz contrar riscând sancţiuni usturătoare, plata în sistem pauşal retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă şi canalizare, dar şi plângeri penale pentru furtul de apă. Totodată subliniem faptul că acţiunile de verificare vor continua atât la nivelul municipiului, cât şi în întreg judeţul.

Purtător cuvânt

Irina Oprea

Ti-a placut articolul?

Comentarii