Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracţie cu personaje de poveste de 1 iunie la Medgidia

ro

02 Jun, 2014 20:29 1537 Marime text
Ziua Internaţională a Copiilor a fost sărbătorită şi la Medgidia. Primăria Municipiului Medgidia a organizat o mare petrecere la care au fost prezenţi sute de copii. Parcul 1 Mai a răsunat de muzică şi răsetele celor mici. Aceştia au făcut cunoştinţă cu Mickey şi Minnie Mouse, cu Albă ca Zăpada şi cu un clovn.
Personajele lui Walt Disney au creat o atmosferă de poveste, au animat petrecerea şi au făcut sute de fotografii împreună cu copiii, Albă ca Zăpada i-a pictat pe faţă pe cei mici iar clovnul le-a făcut figurine din baloane. Mai mult, un fotograf profesionist le-a făcut celor mici fotografii cu personajele lor preferate, pe care le-a aşezat apoi pe suport magnetic.
Atmosfera a fost animată şi de micii dansatori care iau lecţii de dans în cadrul cercurilor de dans găzduite de Casa de Cultură „Ioan. N. Roman”, de trupe de teatru şi mici interpreţi. La final toţi copiii au fost invitaţi pe scenă pentru a dansa alături de Mickey şi Minnie Mouse.
Ziua de 1 iunie a fost prilejul cu care primăria a dat în folosinţă o parte din Parcul 1 Mai, care a fost reabilitat complet. S-a turnat covor asfaltic pe alei, s-au montat bănci, s-a construit o scenă de spectacole şi s-a construit un skate parc. Mai mult, locul de joacă a fost modernizat complet şi s-au montat leagăne şi tobogane noi.
 
02 iunie 2014
Compartiment Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii