Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul National de Aikido Katana la Eforie - 14.05.2009

ro

14 May, 2009 18:18 1088 Marime text

 COMUNICAT DE PRESA

Campionatul Naţional de Aikido Katana la Eforie

 Primăria oraşului şi Clubul Sportiv Aikido Eforie organizează, în perioada 15 - 17 mai 2009, Stagiul Naţional de Aikido şi Campionatul Naţional de Aikido Katana. Stagiul Naţional reprezintă cea mai înaltă formă de pregătire sportivă şi este dedicat atât instructorilor, cât şi practicanţilor de aikido.La această manifestare şi-au anunţat participarea peste 120 de instructori şi practicanţi. "Noi susţinem permanent activităţile sportive din Eforie, pentru că tinerii, şi nu numai, trebuie să aibă o alternativă pentru petrecerea timpului liber în mod sănătos. De asemenea, este o oportunitate de a promova oraşul nostru, pentru că avem o serie de manifestări culturale şi sportive care tind să devină tradiţionale. În acest fel, asigurăm şi un influx financiar în capetele de sezon, pentru că noi, ca edili, avem misiunea de a sprijini în toate felurile posibile dezvoltarea afacerilor locale" - a precizat primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.
 Campionatul Naţional de Aikido Katana este o formă de demonstrare a maiestrie practicanţilor şi instructorilor, prin mânuirea sabiei tradiţionale japoneze - katana. La cele două manifestări vor participa atât copii, cât şi seniori, astfel că spectatorii vor putea urmări un spectacol de adevărată artă sportivă. Stagiul Naţional se va derula în sala de sport din Eforie Nord, în zilele de vineri - de la ora 19.00, iar sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00. Campionatul Naţional de Aikido Katana va avea loc sâmbătă, în sala de sport din Eforie Nord, între orele 12.00 şi 16.00. Intrarea la aceste manifestări este liberă pentru publicul spectator. "Colaborarea cu Primăria Eforie este una importantă şi sunt convins că vom beneficia şi pe viitor de sprijin din partea domnului Ion Ovidiu Brăiloiu.  Aikido este singura artă marţială non-agresivă şi suntem încantaţi că are o priză din ce în ce mai mare, în special în rândul copiilor şi tinerilor" - a declarat preşedintele clubului sportiv Aikido Eforie, Ion State.
 Stagiul va fi condus de către maestrul Dan Corneliu Ionescu - 8 dan Aikido, Preşedintele Federaţiei Române de Aikido şi Preşedinte al Confederaţiei Europene de Aikido.

Biroul de presă al Primăriei
14.05.2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii