Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - 03.03.2009

ro

03 Mar, 2009 21:38 1003 Marime text

COMUNICAT

 Ca urmare a blocajului în care se află Primăria Municipiului Mangalia, prin procesul declanşat de către Mihai Claudiu Tusac, noi, consilierii locali, îi cerem public primarului să ne permită accesul în această instituţie publică.
Cerem totodată primarului să ne pună la dispoziţie proiectul bugetului Municipiului Mangalia pentru anul 2009. Pe această cale îl atenţionăm public pe acesta că, în conformitate cu legea, mai sunt circa 30 de zile în care primăria mai poate funcţiona în baza bugetului aprobat în 2008.
 Informăm pe această cale cetăţenii Mangaliei că în acest an primarul şi 9 consilieri pe care acesta îi manevrează, nu s-au prezentat la nici o şedinţă de consiliu, refuzând în mod intenţionat să îşi exercite mandatele.
 Domnule primar, cetăţenii Mangaliei v-au acordat încrederea pentru a administra oraşul şi nu pentru a produce scandal şi dezbinare, de aceea vă recomandăm, în situaţia în care nu reuşiţi să lucraţi în slujba cetăţenilor să vă întoarceţi la afacerile dumneavoastra private. Mangalia nu a fost niciodata batjocorită şi dezbinată cum este astăzi!

 PAUL FOLEANU – CONSILER LOCAL PD-L

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii