Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii conservatori propun 10 teze pentru soluţii concrete şi corente în politică

ro

06 Sep, 2010 20:40 1291 Marime text
Lucrările Şcolii de Vară ale tinerilor conservatori s-au desfăşurat în perioada 3-5 septembrie, la Eforie Nord, evenimentul reunind 150 de tineri din toate organizaţiile din ţară.

După trei zile de dezbateri, tinerii conservatori propun 10 teze ce se vor constitui într-o primă etapă de comunicare adresată electoratului conservator, iar soluţiile identificare vor forma punctul de plecare al strategiei noastre pe termen mediu şi lung.

Cele 10 teze sunt:

- mai mulţi tineri în politică

- să învăţăm să fim cetăţeni

- să respectăm natura

- stop exodului tinerilo

- alături de medicii rezidenţi

- tinerii de astăzi, afaceriştii de mâine

- banii europeni, banii noştri

- tinerii din mediul rural, tineri europeni

- o ţară încântătoare plină de turişti

- educaţia, cheia succesului

Managerii proiectului susţin punctul de vedere al preşedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin, care cere "mesaje politice coerente şi punctuale cu care să se adreseze electoratului tânăr din România". "Tinerii Conservatori trebuie să analizeze problemele cu care tinerii din România se confruntă în momentul de faţă şi să ofere soluţii concrete şi coerente la acestea", susţin Tinerii Conservatori punctul de vedere al preşedintelui lor.

În acelaşi cadrul, preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin le-a cerut tinerilor din partid "responsabilitate pentru acţiunile viitoare, astfel încât alegerile din anul 2012 să fie timpuol tinerilor". "În tineri stă puterea de evoluţie şi de schimbare a acestei ţări, o forţă care până acum nu a fost folosită. E timpul tinerilor! De aici şi campania nostră: Implică-te! Tinerii vor schimba România!", declară preşedintele PC.

În acest an, au răspuns invitaţiei tinerilor conservatori de a participa la eveniment şi reprezentanţi ai Consiliului Tineretul din România, ai Centrului de Promovare a Tinerilor Romi şi ai Patronatului Tinerilor Intreprinzători din România.

Din partea organizaţiei Constanţa a Partidului Conservator a fost prezent la lucrările Şcolii de Vară a TC, preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Mincă.

Biroul de presă

Partidul Conservator Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii