Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele PC Constanţa, Ion Mincă îi indeamnă pe tineri să contribuie la schimbarea României

ro

13 Sep, 2010 19:02 1283 Marime text
Partidul Conservator îi indeamnă pe tineri să se implice în campaniile partidului, intenţia fiind una singură: „Tinerii vor schimba România!"

Preşedintele Partidului Consrvator, Daniel Constantin le-a spus tinerilor, la Şcoala de vară TC, desfăşurată în perioada 3-5 septembrie, la Eforie Nord că ei „reprezintă ziua de mâine, politica românească de măine" şi i-a îndemnat să vină să se înscrie în organizaţiile Partidului Conservator pentru a da o mână de ajutor schimbării României. „În Partidul Conservator avem cea mai tânără echipă din politica românească. Este un îndemn pentru toţi tinerii să vină să ni se alăture în demersul de a reînnoi clasa politică şi societatea românească în ansamblu", le-a transmis preşedintele PC celor peste 150 de tineri prezenţi la lucrările Şcolii de vară TC.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Constanţa a Partidului Conservator, Ion Mincă le cere tinerilor din municipiul Constanţa, dar şi din judeţ să facă acelaşi lucru; să vină să se alăture campaniei de promovare a unor noi idei de a face politică. „Ţinta finală este campania electorală din anul 2012, în care procentul electoral al Partidului Conservator să înregistreze o creştere cu cel puţin 5% peste cel realizat de filialele judeţene ale PC. Până la această ţintă, profesionalismul tinerilor dovedit în acţiunile organizate în interiorul organizaţiilor, dar şi în teritoriu ar putea fi şansa lor de a fi propuşi pe listele cu candidaţii Partidului Conservator la alegerile locale ce se vor desfăşura în anul la care facem referire", declară preşedintele PC Constanţa, Ion Mincă.

Amintim că la Şcoala de vară TC a fost promovat proiectul „Implică-te! Tinerii vor schimba România!", care urmăreşte creşterea numărului de tineri de până la 20.000 în cadrul tuturor filialelor din ţară, pentru următorii doi ani, tineri care prin munca lor vor aduce un aport considerabil la creşterea numărului de simpatizanţi / votanţi PC prin rudele şi prietenii lor.

Biroul de presă

Partidul Conservator Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii