Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Constantin, preşedinte PC Ne dorim un grup parlamentar al PC

ro

11 Oct, 2010 23:56 972 Marime text
Cea mai importantă decizie pe care am luat-o astăzi în Şedinţa Biroului Executiv, este aceea de a încerca să finalizăm în această săptămână şi săptămâna viitoare discuţiile cu anumiţi parlamentari din tabăra puterii, mă refer la PDL şi UNPR, pentru a încerca să dăm o forţă ceva mai mare moţiunii de cenzură.

Moţiunea se va depune în perioda următoare. Pe de altă parte ne gândim chiar în această perspectivă în cazul în care numărul nemulţumiţilor din cele două partide se va mări, să încercăm chiar forţarea unui grup parlamentar propriu al partidului conservator până în primăvara anului 2011.

Aceasta şi pe fondul forţării de cei de la PDL a Regulamentului Camerei Deputaţilor şi a încercării de a nominaliza un reprezentant al UNPR în Birourile Permanente. În perioada următoare vom încerca să vă prezentăm senatorii şi deputaţii care vor să părăseasca barca puterii.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, astăzi o să avem o întâlnire cu celelalte două partide de opoziţie. S-au finalizat mare parte din măsurile pe care noi le considerăm importante de a fi preluate de către Guvernul de criză care se va constitui şi pe care le vom prezenta astăzi în urma finalizării discuţiilor şi textului moţiunii.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii