Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta - Vineri, 18 Martie 2011

ro

18 Mar, 2011 23:32 1593 Marime text

Biroul de Presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

 

La data de 17.03.2011, lucrătorii din cadrul IPJ Constanta - Serviciul Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa i-au reţinut pe inculpatii, DUMITRU TAMER ELVIS, RASIM ERDIN şi ALI ERSIN, suspectaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de proxenetism în formă continuată.

Ancheta efectuată a condus la concluzia că inculpatii au înlesnit vreme îndelungată practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin în zona bulevardului Aurel vlaicu din municipiul Constanţa şi au obţinut foloase materiale din această activitate.

Dintre membrii grupării au mai fost identificati C.F.E. (în vârstă de 15 ani), ALI TENUR de 29 de ani şi ALI BELGIN de 32 de ani, toţi trei din municipiul Constanţa.

Faţă de minorul C.F.E. nu a fost luată nicio măsură preventivă iar învinuiţii ALI TENUR şi ALI BELGIN nu au fost găsiţi la domiciliile lor şi nici nu s-au prezentat după ce au fost citaţi de către organele de urmărire penală, fiind în continuare căutaţi de către poliţistii din cadrul IPJ Constanta - SIC şi de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta.

 

BIROUL DE PRESĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii