Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

comunicat de presa - PT Constanta

ro

05 Jan, 2011 20:37 1126 Marime text

La data de 03.01.2011 lucrătorii Poliţiei Cernavodă au fost sesizaţi de către minorul VASILINUC ALEXANDRU GHEORGHE cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 14.00, numitul MITU BOGDAN a înecat-o pe soţia sa, MITU GABRIELA, în canalul Dunăre - Marea Neagră în zona localităţii Cernavodă, după care a intrat şi el în apă şi nu a mai ieşit. La scurt timp a fost scos din canal cadavrul numitei MITU GABRIELA.

La data de 04.01.2011 au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor numiţii GAROAFĂ PETRE şi GAROAFĂ ELENA, părinţii Gabrielei Mitu.

În cauză a fost efectuată autopsia acestora stabilindu-se că moartea soţilor Garoafă a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei provocată de multiple leziuni cu un corp tăietor-înţepător, în general la nivelul gâtului, iar moartea numitei MITU GABRIELA s-a datorat asfixiei mecanice prin înec.

MITU BOGDAN nu a mai fost văzut din momentul în care a intrat în canalul Dunăre - Marea Neagră.

În prezent Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul celor trei persoane şi anume MITU GABRIELA, GAROAFĂ PETRE şi GAROAFĂ ELENA.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii