Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul B.V.F,cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere

ro

25 Jun, 2013 12:51 859 Marime text
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA
156/VIII/3/2013
                                               25.06.2013
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
       
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
    
La data de 23.06.2013 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul B.V.F,cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 21/22.06.2013 a sustras din parcarea blocului situat pe str. I.C. Brătianu din mun. Constanţa, un autoturism marca Dacia 1310, aparţinând părţii vătămate S.T, pe care l-a pornit cu o cheie potrivită pe care o avea asupra sa, iar ulterior l-a condus pe mai multe drumuri publice din mun. Constanţa şi localităţile Costineşti şi Agigea, fără a poseda permis de conducere.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii