Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul A.P,cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de

ro

17 Sep, 2013 12:00 1197 Marime text
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA
240/VIII/3/2013
17.09.2013
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
          
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
    
La data de 16.09.2013,   Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a  dispus  sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul A.P,cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.
În sarcina inculpatului s-a reţinut că la data de 15.09.2013, în jurul orei 18.30, a sustras din incinta magazinului SC REAL HYPERMARKET ROMÂNIA SRL o consolă marca Sony,în valoare de 385 lei iar în aceeaşi zi,în jurul orei 20.45, a sustras, prin folosirea unor chei potrivite,  autoturismul marca Dacia, pe care ulterior l-a condus pe str. Th. Speranţia, Pandurului şi Meşterul Manole din mun. Constanţa, fără a poseda permis de conducere iar la intersecţia str. Sălciilor cu str. Comarnic  a produs un accident de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism, după care  inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea la faţa locului.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
 
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii